Rólunk

Tudta ön, hogy Magyarországon az őrölt fűszerpaprika a legnagyobb mennyiségben elfogyasztott fűszernövény, ám ennek ellenére is csak nagyon kevés helyen lehet 100%-ban belföldi termelésű és feldolgozású, prémium minőségű fűszerpaprikát kapni?A Prika.hu azzal a céllal jött létre, hogy a nem vidéki emberek számára is elérhetővé tegye a hagyományos, termelői pirospaprikához való hozzáférés lehetőségét. Mindezt a bolti tömegtermékkel közel megegyező áron, ellenben jóval magasabb minőségben.

Annak érdekében, hogy a vasárnapi ebéd minden háztartásban finom, magyar fűszerpaprikával készülhessen. A vendéglátósok és a kézműves ételkészítők pedig kizárólag kifogástalan minőségű, I. osztályú alapanyagokkal dolgozhassanak.

Miért éri meg termelői pirospaprika vásárlása?

Habár hazánkat a világban paprika nagyhatalomként ismerik, ettől függetlenül Magyarországon nagyon kevés helyen kapható 100%-ban hazai, termelői alapanyagból készült fűszerpaprika őrlemény. A legtöbb bolti forgalomban lévő pirospaprika kínai, brazil, vagy dél-afrikai őrleményt is tartalmaz, melynek minősége az esetek többségében kifogásolható.

A termelői paprikából készült fűszerpaprika őrlemény ezzel szemben nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot. Sem olcsó, külföldi paprikát, sem pedig színezéket. Ennek köszönhetően kimagasló minőségű, és nemcsak jóval finomabb, de egészségesebb is. A Prika termelői pirospaprika szebb színt és karakteresebb ízt ad az ételeknek.

A vidéki termesztők azonban a feldolgozott paprikát általában termelői piacokon vagy saját, már kialakított vevőkörükben értékesítik. Ennek köszönhetően a nagyobb városokban élők a minőségi fűszerpaprikához általában csak családtagokon vagy ismerősök ismerősein keresztül tudnak hozzájutni, korlátozott mennyiségben.

A Prika.hu ezeket a korlátokat szeretné eltörölni. Az online paprika rendelés segítségével lehetővé tenni azt, hogy az I. osztályú minőséget képviselő, hazai fűszerpaprikához kapcsolatoktól, évszaktól és bármilyen egyéb tényezőtől függetlenül bárki hozzáférhessen.

Miért érdemes a Prika termékeit választani?

 • Az általunk forgalmazott őrölt fűszerpaprika nem tartalmaz színezéket.
 • Az fűszerpaprika őrleményeket kizárólag I. osztályú minőséget képviselő, családi gazdaságunkból származó paprikából készítjük.
 • Termékeink nem tartalmaznak import fűszerpaprika őrleményt.
 • Az év minden szakaszában változatlan minőségű pirospaprikát kínálunk.
 • Az online paprika rendelés gyors és kényelmes módját jelenti annak, hogy prémium minőségű, 100%-ban hazai fűszerpaprikához jusson.
 • A paprika rendelések kiszállítását az ország bármely pontjára vállaljuk.

Konyhák és éttermek számára is a legjobb döntés

Egyre több hazai étterem dönt úgy, hogy a minimális árkülönbségek ellenére sem dönt az olcsó, alacsonyabb színvonalú alapanyagok használata mellett és a minőséget helyezi középpontba. A hazai termelőktől, kézművesektől származó alapanyagok tehát egyre népszerűbbek, ami több dolognak is köszönhető.

 • Egyrészt annak, hogy a fogyasztók számára is egyre fontosabb a minőség. Egyre többen döntenek a megbízható forrásból származó alapanyagokkal dolgozó konyhák és vendéglők mellett.
 • Másrészt pedig ma már a külföldről származó alapanyagok egyre nehezebben képesek versenyezni a hazai, prémium minőségű alapanyagok árával. Így az árkülönbség sok esetben minimálisnak tekinthető.

Ha tehát célunk valóban a tökéletes minőség, az ízletes, egészséges és autentikus ételek előállítása, illetve az, hogy vendégeink elégedettek legyenek és messze földön hírét vigyék a magyar ízeknek, abban az esetben a jó döntés csakis a hazai fűszerpaprika lehet!

Éppen ezért a Prika a lakossági vásárlók mellett éttermek, vendéglők és kézműves ételkülönlegességgel foglalkozó vállalkozások számára is biztosítja a prémium minőségű, hazai alapanyagokból készült fűszerpaprika őrlemény rendszeres beszerezhetőségét.

0
  0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üresTovább vásárlok