Információk

Szállításról bővebben

A kiszállítási díjak alakulása

A kiszállítás díj 15000 ft értékű termék rendeléséig 2000 ft, felette INGYENES! Időtartam 2-5 munkanap.

Pick pack pont

Pick Pack Pont-ra történő szállításra 200 kg-ig van lehetőség.

Válassza ki a legközelebbi Pontot (https://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont) és vegye át Pick Pack csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 7 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket. Pick Pack Pont -oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját. A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkereső). A munkanapon megrendelt termékeket Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

A 240 településen található több mint 700 pont között található többek között az Inmedio, Relay, Playersroom , Sportfactory, Playmax üzletek a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát. A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a "Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?

  • Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
  • A futárral történő kézbesítés túl költséges
  • Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és a pick pack futárszolgálat telefonos ügyfélszolgálata rendelkezésére áll. Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300 E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresTovább vásárlok